Trainers


Arsen

Hoofd trainer

In 1999 vluchtte Arsen met zijn vader uit Armenië naar Nederland. Door zijn ervaringen daar liep hij een post traumatische stress stoornis op. Hierdoor sliep hij slecht, wat ertoe leidde dat hij het moeilijk had op school. Totdat hij het boksen ontdekte. Boksen heeft hem geholpen zijn stress, angsten, agressie en frustratie om te zetten in doorzettingsvermogen, discipline en doelgerichtheid. Dit leverde hem 8 Nederlandse kampioenschap titels op! 

Steve

Assistent trainer

Nadat hij een auto-ongeluk heeft gehad, waarbij hij op twee plaatsen zijn schedel heeft gebroken, kreeg hij concentratieproblemen. Door te boksen heeft hij zich hersteld. Vanwege zijn interesse in de sport mocht hij meedraaien met de dagelijkse lessen en heeft hij zich ontwikkeld tot assistent trainer.

Stephanie

De secretaris

In het laatste jaar van haar rechtenstudie heeft Stephanie het boksen ontdekt. Het heeft haar de focus en het doorzettingsvermogen gegeven om haar studie succesvol af te ronden. Met een achtergrond als directiesecretaresse en inmiddels een paar jaar werkzaam als jurist is haar doel de Stichting naar een hoger niveau te tillen en zoveel mogelijk jongeren te helpen. Om de jongeren goed te kunnen helpen is zij aan het meedraaien met een aantal lessen om zich zo te ontwikkelen tot assistent trainer.