DE STICHTING

STICHTING OOK JIJ HOORT ERBIJ

Arsen Podjan is de oprichter van de Stichting Ook Jij Hoort Erbij. SOJHE zet zich vanuit persoonlijke betrokkenheid, en eigen ervaringen uit het verleden, in voor een betere samenleving. SOJHE richt zich met name op mensen uit Den Bosch en omgeving in armoede of achterstand. Door middel van sport kunnen mensen zich fysiek en mentaal ontwikkelen en uit een sociaal isolement komen. De Stichting richt zich momenteel op onderstaande projecten.


Projecten

  • De Kampioenen van Van Maerlant 2020-2021 SOJHE wil het pesten aanpakken door bokslessen te geven op scholen. De leerlingen leren zich te motorisch verbeteren, lichamelijk sterker te worden en zich mentaal te verweren waardoor ze zich minder bedreigt voelen. 
  • Olympische spelen SOJHE richt zich op twee wedstrijdboksers, Eli (17) en Zahar (18). Door dagelijks met hen bezig te zijn hebben zij een enorme fysieke en mentale ontwikkeling doorgemaakt. Door het boksen hebben zij een doel in hun leven en zijn ze zeer gemotiveerd. Hun doel is het meedoen aan de Olympische spelen.Vanuit de stichting willen we hen hierbij helpen.
  • Voor de vrouwen en kinderen van Armenië sep. 2020 – okt.2020 SOJHE heeft samen met een team van Armeense en niet-Armeense dames hard gewerkt om ruim 700 kg (!) aan winterkleding, schoenen en speelgoed te verzamelen voor de vrouwen en kinderen in Armenië. 

Bedrag

Wilt u uw steun voor Stichting Ook Jij Hoort Erbij laten blijken door middel van een donatie dan is dit mogelijk via bovenstaande knop ‘DONEREN’.

Voor iedere bijdrage, groot of klein, zijn wij erg dankbaar.

DE VRIJWILLIGERS

Arsen

In 1999 vluchtte Arsen Podjan met zijn vader uit Armenië naar Nederland. Door zijn ervaringen daar liep hij een post traumatische stress stoornis op. Hierdoor sliep hij slecht, wat ertoe leidde dat hij het moeilijk had op school. Totdat hij het boksen ontdekte. Boksen heeft hem geholpen zijn stress, angsten, agressie en frustratie om te zetten in doorzettingsvermogen, discipline en doelgerichtheid. Vanaf 2012 is Arsen verschillende jaren werkzaam geweest bij het jongerenwerk. Als coach deelt hij zijn kennis en levenslessen voor de welzijn van anderen.

Eli

Eli Tahmasi (17) is net als Arsen en Zahar van Armeense afkomst. Hij traint vanaf zijn 13e bij Boxing-Podjan. In deze jaren heeft hij een enorme positieve ontwikkeling laten zien zodat hij stevig in zijn schoenen staat. Hij weet hoe belangrijk het is om je te richten op een doel ondanks de moeilijkheden die je in het leven tegenkomt. Eli heeft de citytrainers opleiding en VMBO-T opleiding succesvol afgerond. Waarna hij gestart is met een opleiding aan het Koning Willem 1 college. Eli is met hart en ziel een topsporter.

Zahar

Zahar Khudoyan (18) is geslaagd voor zijn eindexamen Havo. Hij heeft in 2020 zijn start gemaakt als ondernemer, is eigenaar van hair-beautysalon Blessed Cuts in Boxtel. Voor hem is Arsen niet alleen een trainer maar ook een vriend, familie zelfs. Zahar wordt ook wel Erevanci genoemd. Hoe hij daaraan komt? De mensen in Jerevan (de hoofdstad van Armenië) hebben vaak grote praatjes, net als hij. Het verschil? Het zijn niet zomaar praatjes, Zahar maakt zijn woorden waar. Zijn tip: Als je iets wilt, ga er dan voor de volle 100% voor!

Stephanie

Stephanie Villhaber is de secretaris van SOJHE. In het laatste jaar van haar rechtenstudie heeft zij het boksen ontdekt. Het heeft haar de focus en het doorzettingsvermogn gegeven om haar studie succesvol af te ronden. Met een achtergrond als directiesecretaresse en inmiddels een paar jaar werkzaam als jurist is haar doel de Stichting naar een hoger niveau te tillen en zoveel mogelijk jongeren te helpen.

SOJHE heeft naast de vaste vrijwilligers ook meerdere vrijwilligers die hun tijd en energie vanuit eigen kracht en kwaliteiten inzetten om van de Stichting een succes te maken.