De stichting

Ook Jij Hoort Erbij

De Stichting ‘ook jij hoort erbij’ zet zich vanuit persoonlijke betrokkenheid en eigen ervaringen uit het verleden in voor een betere samenleving. Ze richt op mensen uit Den Bosch en omgeving in armoede of achterstand ongeacht leeftijd, geslacht en afkomst. Zij wil hen helpen uit hun sociale isolement te komen, of dagelijkse sleur en zich verder te ontwikkelen en actief deel gaan uitmaken van de samenleving. Hiervoor de Stichting sport als maatschappelijk instrument in om de doelgroep te bereiken, met plezier te laten ontwikkelen en te activeren in een inspirerende sociale omgeving.

Steun je ons met een donatie?

We zijn ontzettend blij met jouw steun, heel hartelijk dank daarvoor!Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*Sponsors

Boxing Podjan is trots en dankbaar dat onderstaande bedrijven zich als sponsor verbonden hebben. Klik op de logo’s en bezoek hun website:

De vrijwilligers

Naast de trainers van Arsen Boxing Podjan heeft de Stichting een aantal vaste vrijwilligers, die zich met veel passie en enthousiasme dagelijks inzetten. 

Zahar

Zahar, 17 jaar, doet dit jaar eindexamen Havo. In minder dan een jaar werd hij met Boxing Podjan Nederlands kampioen nieuweling klasse (69 kg), waarbij hij drie grote boksscholen heeft verslagen. Zijn doel? De Olympische Spelen van 2024 bereiken en daarna profbokser worden, het liefst in Amerika. Trainer Arsen van Boxing Podjan neemt hij dan natuurlijk mee! Zahar heeft zijn succes aan Arsen te danken.  Voor hem is Arsen niet alleen een trainer maar ook een vriend, familie zelfs. Zahar heeft geleerd zijn eigen spel te boksen en wordt daardoor steeds beter. Harder en beter trainen dan de ander, dat is voor hem de sleutel tot succes. Zahar wordt ook wel Erevanci genoemd. Hoe hij daaraan komt? De mensen in Jerevan (de hoofdstad van Armenië) hebben vaak grote praatjes, net als hij. Het verschil? Het zijn niet zomaar praatjes, Zahar maakt zijn woorden waar! Of Zahar een tip heeft? Jazeker! Als je iets wilt en ergens voor gaat, ga er dan voor de volle 100% voor! 

Eli

Eli, de jongste van de groep, ook van Armeense afkomst. Eli heeft ook succesvol de citytrainers opleiding  afgerond en heeft het derde jaar van de middelbare school succesvol afgerond. Ook Eli is aan het trainen voor zijn volgende bokswedstrijd.

Agop

Van oorsprong van Turks Armeense afkomst is op jonge leeftijd uit Turkije gevlucht met zijn familie. Inmiddels is hij al een aantal jaren gelukkig getrouwd, heeft twee gezonde kinderen en helpt met het organiseren van diverse activiteiten.