BOKSTRAINING

INDIVIDUELE BOKSTRAINING

Boksen is dé manier om je fysieke en mentale conditie en kracht te verbeteren terwijl je plezier hebt. Onze lessen zijn zo opgezet dat zowel techniek als cardio- en krachttraining ruim aan bod komen.

BOOTCAMPBOKSEN

Hou je van een uitdaging en wil je graag je uithoudingsvermogen verbeteren. Doe dan mee aan bootcamp boksen! Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op!

WEDSTRIJDBOKSEN

Wil je meer en durf je in de ring te stappen? Dat kan natuurlijk ook!

Wij bieden begeleiding aan jongens, meisjes, mannen en vrouwen op het gebied van sport, voeding en leefstijl, zodat jij als topsporter het beste uit jezelf kan halen en mee kan doen aan (amateur)wedstrijden. Als 8-voudig Nederlands bokskampioen kan Arsen jou bijstaan op het hoogste niveau.

DE WEDSTRIJDBOKSERS

Eli Tahmasi

Eli, (17) heeft als droom prof te worden en de Olympische Spelen te bereiken. Naast school en trainen voor wedstrijden, gaat hij sinds kort ook met het team mee om training te geven. Niet alleen aan zijn eigen doelgroep, maar ook aan volwassenen. Eli straalt rust uit en heeft, net als zijn teamgenoten, het geduld om de techniek goed uit te leggen. Eli is met hart en ziel topsporter.  

Zahar Khudoyan

Zahar (18) werd in minder dan een jaar met Boxing Podjan Nederlands kampioen nieuweling klasse (69 kg), waarbij hij drie grote boksscholen heeft verslagen. Zijn doel? De Olympische Spelen van 2024 bereiken en daarna profbokser worden, het liefst in Amerika. Zahar heeft geleerd zijn eigen spel te boksen en wordt daardoor steeds beter. Harder en beter trainen dan de ander, dat is voor hem de sleutel tot succes.