Bokstraining

Individuele bokstraining

Boksen is dé manier om je fysieke en mentale conditie en kracht te verbeteren terwijl je plezier hebt. Onze lessen zijn zo opgezet dat zowel techniek als cardio- en krachttraining ruim aan bod komen.

Bootcamp boksen

Hou je van een uitdaging en wil je graag je uithoudingsvermogen verbeteren? Doe dan mee aan bootcamp boksen! iedere dinsdag om 17.15 uur geeft het team van Boxing Podjan bootcamp bokslessen bij de Maaspoort Hal in Den Bosch. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op!

Wedstrijdboksen

Wil je meer en durf je in de ring te stappen? Dat kan natuurlijk ook! Op dit moment trainen bij ons twee wedstrijdjongens en -meiden die meedoen aan amateurwedstrijden. Wij bieden begeleiding op het gebied van sport, voeding en leefstijl, zodat deze topsporters het beste uit zichzelf kunnen halen. Alle trainers bij Arsen Boxing Podjan hebben zelf wedstrijdervaring. Hierdoor kunnen zij hun pupillen bijstaan op het hoogste niveau.

Onze wedstrijdjongens

Op dit moment trainen bij ons twee wedstrijdjongens die meedoen aan amateurwedstrijden. Hun doel? De Olympische Spelen bereiken! Hoe zij dat doen? Daarover lees je hier meer. Graag stellen zij zich eerst aan hun voor.

Eli Tahmasi

Eli, 15 jaar, heeft als droom de Olympische Spelen te bereiken en daarna prof te worden. Naast school en trainen voor wedstrijden, gaat hij sinds kort ook met het team mee om training te geven. Niet alleen aan zijn eigen doelgroep, maar ook aan volwassenen. Eli straalt rust uit en heeft, net als zijn teamgenoten, het geduld om de techniek goed uit te leggen. Hij staat bekend als de kleine Casanova, het engeltje, vanwege zijn charmante glimlach en onschuldige look en heeft als bijnaam Eli Loma. 

Zahar Khudoyan

Info volgt