BOXING PODJAN

Bokstraining is een complete workout! Voel je fit en sterk, zowel fysiek als mentaal. Bij Boxing-Podjan kun je terecht voor bokslessen in een groep of individueel. Of je een beginner bent of al jaren traint, bij Arsen Podjan Boxing wordt je uitgedaagd om net even dat stapje verder te zetten.

8-voudig Nederlandse Kampioen

BOKSTRAININGEN

Boksen is dé manier om je fysieke en mentale conditie en kracht te verbeteren terwijl je plezier hebt. Onze lessen zijn zo opgezet dat zowel techniek als cardio- en krachttraining ruim aan bod komen. Trainen kan individueel, met een groep of in bootcampstyle.

BEDRIJFSBOKSEN

Boksen wordt steeds populairder in Nederland, mensen ontdekken de voordelen van deze fijne en intensieve sport; boksen versterkt uw lichaam en geest. Samen boksen versterkt de onderlinge band en maakt dat u uw collega’s eens in een heel ander daglicht ziet.

STICHTING OOK JIJ HOORT ERBIJ

De Stichting ‘ook jij hoort erbij’ zet zich vanuit persoonlijke betrokkenheid en eigen ervaringen uit het verleden in voor een betere samenleving. SOJHE richt zich op mensen uit Den Bosch en omgeving in armoede of achterstand.

Meer video’s zien? Abonneer je op het YouTube kanaal!

Bijdragen aan een prachtige droom?

Steun je Stichting Ook Jij Hoort Erbij met een donatie? Heel hartelijk dank!

OVER ARSEN PODJAN

Arsen heeft veel aan boksen te danken: hij kreeg er zijn leven mee op de rit en werd er 8-voudig (!) Nederlands kampioen mee. Zijn boks kennis en levenslessen deelt hij graag individueel, in een groep en bij bedrijven. Speciaal voor jongeren uit achterstandswijken heeft hij Stichting Ook Jij Hoort Erbij opgericht.

ACTUELE INFORMATIE

Om op de hoogte blijven van alle actuele zaken wat betreft het aanbod vanuit Boxing-Podjan en de werkzaamheden van de Stichting Ook Jij Hoort Erbij volg ons dan op Linkedin, Instagram, Facebook en Youtube.

BOXING PODJAN BOKSHANDSCHOENEN

Deze exclusieve gouden bokshandschoenen zijn voor onze kampioenen

Wil jij ook exclusiviteit?

kijk in onze webshop