Boxing Podjan

Bokstraining is een complete workout! Voel je fit en sterk, zowel fysiek als mentaal. Bij Arsen Podjan Boxing kun je terecht voor bokslessen in een groep of individueel. Of je een beginner bent of al jaren traint, bij Arsen Podjan Boxing wordt je uitgedaagd om net even dat stapje verder te zetten.

Meer video’s zien? Abonneer je op het YouTube kanaal!

Bijdragen aan een prachtige droom?

Steun je Stichting Ook jij hoort erbij met een donatie? Heel hartelijk dank!

Bokstrainingen

Boksen is dé manier om je fysieke en mentale conditie en kracht te verbeteren terwijl je plezier hebt. Onze lessen zijn zo opgezet dat zowel techniek als cardio- en krachttraining ruim aan bod komen. Trainen kan individueel, met een groep of in bootcampstyle.

Bedrijfsboksen

Boksen wordt steeds populairder in Nederland, mensen ontdekken de voordelen van deze fijne en intensieve sport; boksen versterkt uw lichaam en geest. Samen boksen versterkt de onderlinge band en maakt dat u uw collega’s eens in een heel ander daglicht ziet.

Ook jij hoort erbij

De Stichting ‘ook jij hoort erbij’ zet zich vanuit persoonlijke betrokkenheid en eigen ervaringen uit het verleden in voor een betere samenleving. Ze richt zich op mensen uit Den Bosch en omgeving in armoede of achterstand ongeacht leeftijd, geslacht en afkomst.

Over Arsen Podjan

Sponsors

Arsen heeft veel aan boksen te danken: hij kreeg er zijn leven mee op de rit en werd er 8-voudig (!) Nederlands kampioen mee. Zijn boks kennis en levenslessen deelt hij graag individueel, in een groep en bij bedrijven. Speciaal voor jongeren uit achterstandswijken heeft hij Stichting Ook Jij Hoort Erbijopgericht.

Boxing Podjan is trots en dankbaar dat onderstaande bedrijven zich als sponsor verbonden hebben. Klik op de logo’s en bezoek hun website: